janenclaudia.reismee.nl

Dag 10 - Las Vegas - Bakersfield

We gaan weer wat terug in de tijd maar we zijn inmiddels beland op woensdag 11 juli, de dag waarop we het levendige Vegas in zouden ruilen voor het Californische Bakersfield. Voor de verandering staan we vroeg op en pakken we opnieuw onze tassen in. We concluderen al snel dat we onze nieuwe inkopen niet mee krijgen in deze tassen, we hebben samen al vijftien paar schoenen/slippers/Uggs gekocht!! @ollie: de minnetonka's krijgen we niet gevonden, maar we houden stug vol! Vandaag nog maar een keer terug naar de outlet om onze nieuwe reistas in te ruilen voor een versie die twee keer zo groot is. Met pijn in ons hart checken we uit in ons mooie hotel, en zetten we al onze verzamelingen in onze bloedhete auto. Aan alles komt een eind, dat beseffen we ons, maar het was zoooo leuk!!! Hier komen we zeker nog eens terug, wat er ook gebeurt. We lopen naar het mooie winkelcentrum en genieten van een gezond ontbijt. De mensen houden hier niet zoveel rekening met de kneusjes die lactose-intolerant zijn (ik dus) en daarom is het moeilijk voor me om iets te vinden waar ik niet ziek van word. maar uiteindelijk vind ik geroosterd brood met jam en fruit, mijn dag is weer goed! Daarna krijgt Jan de kriebels en moet hij nog heel even gokken voordat we Nevada verlaten. Geen probleem, ik pas me aan en zit 's ochtend aan de Blackjack tafel. Het went, geloof me! Vandaag hebben we minder geluk en verliezen we 80 dollar, maar mijn mannetje weet op tijd te stoppen waardoor we zeker nog 350 dollar winst staan. Tijd om een volgende bestemming aan te doen, Bakersfield! We rijden eerst naar de outlet en kopen een mooie grote nieuwe tas (het blijft krap) en vervolgens stellen we de Gps in op de californische stad. Een prachtig landschap volgt en rond 18.00 uur vinden we ons hotel. Het werd onderweg boven de 50 graden, dus we waren genoodzaakt met de kap dicht te rijden. Echt te warm, zo bizar. Veel drinken en zorgen voor genoeg benzine, het verhaal van de mensen van 013 vergeten we niet. Onderweg passeren we Death valley en arriveren we rond 18.00 in Bakersfield. Hotel is ok maar ligt ver uit de richting, gelukkig is er een fijn zwembad... We rusten wat uit aan het water en van de hitte en eten daarna wat in een typisch amerikaans eettentje. We hebben het goed samen en denken terug aan onze trouwdag, die zo fantastisch was!!! Bedankt jullie allemaal, dit vergeten we nooit meer. Het is nog wat onwerkelijk, maar steeds vaker horen we liedjes die ze draaiden tijdens het feest en dan worden we emotioneel, het was zo gaaf! Jullie hebben er iets onvergetelijks van gemaakt!!! Na het eten nemen we een douche en drinken we een borrel, klaar voor ons volgende avontuur in Yosemite park! Daarover morgen meer! Ik heb deze reis zelf uitgestippeld en ben uitgegaan van reisschema's van bekende reisbureaus, maar dit hotel lag ietwat uit de richting van ons volgende nationale park! We hebben het fantastisch! Missen jullie wel en we denken erg veel aan Charlie, hij had hierbij moeten zijn!!!! @Lau, morgen FaceTime is goed, rond 16.45 uur jullie tijd???? Love you, tot 22 juli!!! Love, JC

Lau

Jups zuster & janneman dat is good! Gezellig! Waar is jullie horror verhaal nu?! X

nicole

15 paar schoenen!!!!! hahaaha... Claud, het flink shoppen is waarheid geworden. Goed bezig!
Geen Minnetonka´s is ook goed hoor, kom maar gewoon heelhuids terug naar huis!
Wel vreemd dat jullie ze niet tegenkomen, wij werden er mee doodgegooid destijds...

Tot snel kanjers...

xxxx