We lopen wat achter, maar met een reden. Las Vegas is zo fantastisch! We hebben gewoon nog geen tijd gehad om rustig een verhaal te schrijven dus nu hebben we wat in te halen. Zondagochtend (8 juli)
werden we weer redelijk vroeg wakker, en Jan stuiterde alweer door de kamer met z'n Elvis-liedje (inclusief dansmoves op de vroege morgen). Hij wilde al zo lang naar Vegas en vandaag ging het dan
eindelijk gebeuren... In tegenstelling tot veel andere dagen hoefden we nu maar twee uur te rijden. In St. George stapten we in de auto en hoorden we ineens iemand heel hard Jans naam roepen. Wie kan
dat nou zijn? Blijkt het de aardige man uit Bryce Canyon te zijn met zijn gezin. We zijn hem daarna nog vier keer tegengekomen! De route was weer adembenemend en de weg leidde ons uit Utah, richting
Arizona om vervolgens in Nevada uit te komen. Het was heel warm, al snel liep de temperatuur op naar 110 graden. En dat al zo vroeg! Na twee uur doemt er ineens een grote stad op, midden in het droge
landschap. Dat moet de stad der steden zijn, en ja hoor, na een kwartier parkeren we de auto in de garage van het Bellagio. We lopen het immens grote hotel binnen en vallen van de ene verbazing in de
andere. Wat is het mooi, wat een luxe en rijkdom. Daar zijn geen woorden voor. Ik vind dat best moeilijk, want als je buiten loopt zie je zoveel dakloze mensen, die onder hun jas op de strip liggen
terwijl het 44 graden is. Het liefst geef ik hen allemaal wat. Als klein meisje kon ik daar al heel slecht tegen, dan huilde ik in bed om die mensen die buiten moesten slapen. We verkenden de stad,
liepen over de strip en gingen meerdere hotels binnen. MGM, cosmopolitan, caesars palace, et cetera. In twee hotels waagden we een gokje (het kan ook niet missen, je loopt altijd door het casino, de
navigatie in de hotels is erg goed en doordacht opgezet. We hadden geluk en liepen met de eerste winst naar buiten. Daarvan konden we lunchen en dronken we daarna twee cocktails. Rond 13.00 uur
konden we al inchecken in het Bellagio en betaalden we $90 voor een upgrade naar een kamer met stripview... Dat was het dubbel en dwars waard! Onze kamer is een droom, op de 20e verdieping en we
kijken zo over de stad. De badkamer is gaaf, en luxe! En het bed zou ik zo mee naar huis willen nemen... We pakten onze tassen uit en trokken onze zwemkleding aan om in een van de zwembaden van het
hotel te duiken. Heerlijk, in de zon, het water. Genieten!!! Randy, jij gaat je ogen niet geloven hier, en Aria is prachtig. Jij komt de casino's niet uit denk ik ;-). Na ons zwemavontuur kleedden we
ons om en dronken we voor het luttele bedrag van $38 een wijntje en een biertje. Gelukkig niet zo heel prijzig ;-). Daarna kon het gokken beginnen, we hadden geluk aan de Blackjack tafel en gingen
met winst naar huis... Een fantastische eerste dag in Vegas! Dag twee stond in het teken van van winkelen, maar dat verhaal volgt nog. In onze kamer hebben we geen wifi, dat maakt het wat lastiger om
te schrijven. Vanavond of morgen volgt de rest, we gaan nu weer afkoelen aan het zwembad! Veel liefs, JeanClaud van Loon
ilona
10 jul. 2012, 21:08
Klinkt geweldig lieverds!!! Dat hotel.... Lijkt me fantastisch... Ben erg benieuwd!! Goodluck overthere, het geluk met gokken zit nu mee lees ik dus dat is mooi! Liefsxxx
Randy
10 jul. 2012, 21:40
Whaaaaaa vet vet vet!!!!!!! Kan niet wachten tot de volgende Vegas-update! Ik wil alles horen!!! Have fun en geniet er van!
Nicole
10 jul. 2012, 21:52
Heej Kanjers,
Vegas is echt geweldig he!! Ohh wij kunnen ook niet wachten voordat we weer kunnen gaan...
Nog even geduld!
Maaruhhhhh, Ik geloof dat jullie je wel vermaken. hahaha...
Ow ja, jullie moeten echt de Tuna Melt gaan eten, dat is zo´n lekker broodje. Mijn verslaving in Vegas.
lieve schatten, doe onze Elvis de groeten daar en een hele dikke kus voor jullie...
Ik zie aan alles dat jullie heerlijk aan het genieten zijn en vooral ook aan het winnen.. Heel goed Jan.. Het laatste gedeelte sprak me erg aan.. Winkelen.. ben benieuwd hoe de mode daar is in die verdomde hitte..