Dag 1: Brussel - Los Angeles
Hoi Lieverds, fijn om te horen dat jullie veilig en wel zijn geland. Wat een lange reis is het geweest!
Kijk uit nar het vervolg van jullie reis.
Veel groetjes en kusjes ook van Papa en Oma Smolders
lieve jan en claudia,wij zijn blij dat jullie er zijn en weten zeker dat het een super reis gaat worden.ik ben blij dat we jullie ff gesproken en gezien hebben(leven social media)geniet geniet geniet!!!!!!!knuffels van ons allemaal
Ik ben blij dat jullie goed aangekomen zijn.. geniet van elkaar en van alles wat je doet.. ( en wat is de auto vet ).. super.. Dikke kus en tot snel..
Lieve meneer en mevrouw van Loon,
Leuk om jullie avonturen zo te volgen.. Geniet van jullie reis en geniet vooral van elkaar!
Kusss Lenneke
Geniet ervan en hou ons op de hoogte!
Hoiii Newly Weds, Super leuk dat jullie nu eindelijk met jullie avontuur begonnen zijn :) fijn dat de reis goed is gegaan en nog beter dat de Ford Mustang gelukt is, waar je voor betaald hebt moet je tenslotte krijgen! Leuk vd kamer.. inderdaad vaker vermelden dat je net getrouwd bent hihi. Nou schatten, geniet ervan.. kijk alweer uit naar jullie nieuwe verslag... have very much fun with everything xxx
Gelukkig still going strong, zo lezen we! En, is het anders? (vonden wij wel nl. na 8 jaar samenwonen)... Geniet van jullie reis!
Hey avonturiertjes!!! Dat begint goed... Een Mustang cabrio EN upgrade van de kamer... Kan niet stuk!! Straks mss ook triple dubbel "Giant King Wedding Hamburgers Deluxe" hehehehehe! Enjoy!!!!!!! Xxxxxxx
veel plezier en geniet ervan
ik, als officiële usa verslaafde volg jullie op de voet. Geniet er van!